Vill du ha en hemsida privat eller till ditt företag? Kontakta oss redan idag så hjälper vi er.

Jaystone Media

Behöver Ni en hemsida till ert företag?
Vi hjälper både privatpersoner och företag att synas på nätet. 

Vilka är Jaystone Media?

Jaystone Media är en gotländsk webbyrå som hjälper små till medelstora företag med att skapa en snygg, modern och användarvänlig hemsida. Vi startade hösten 2017 och har valt att driva vårt företag hemifrån som en sidoverksamhet vilket innebär att all utveckling sker på kvällar och helger. Det i sin tur innebär att vi kan kapa dyra utgifter som till exempel lokalhyra vilket i sin tur innebär att vi kan hålla lägre priser än många av våra konkurrenter.

Vi har även valt att sköta all vår utveckling genom WordPress. WordPress är ett av världens mest populära CMS-verktyg (Content Management System) vilket översatt till svenska betyder innehållshanteringssystem. Det är ett gratisverktyg med mängder av mallar och tilläggsprogram som i de flesta fall också är gratis. Ni kan när vi är färdiga med vårt arbete själva logga in i backend-gränssnittet och göra ändringar, lägga till nya sidor, lägga till bilder osv. Vi kommer skicka med en manual som visar på vad ni kan göra och känns det obehagligt så kan vi alltid lösa det åt er. Efter att ha gjort en hel del undersökningar på internet så vet vi att det finns väldigt många webbyråer där ute.
Många av dem är också riktigt duktiga och gör fantastiska jobb men dem är även väldigt duktiga på att ta bra betalt.

Varför ska ni välja oss?
Det finns såklart flera anledningar. Vi brinner för det vi gör och tycker att det är riktigt roligt att skapa nya sidor och få våra kunder nöjda.
Vi är definitivt en av marknadens allra billigaste aktörer, ni kan själva googla runt och jämföra oss med våra konkurrenter.
Vi gör alltid ett bra jobb och lämnar inte ifrån oss något jobb som ni inte är nöjda med, faktum är att vi tar inte betalt innan ni har godkänt vårt arbete. Däremot kommer vi ge er ett pris innan vi börjar och det finns inga dolda avgifter inbakade. Vår filosofi är att man ska koncentrera sig på sin kärnverksamhet, det man kan allra bäst. Det är ju inte ovanligt att man lägger ut sin bokföring externt till exempel. Så varför inte göra samma sak med sin hemsida? Vi tror även att majoriteten av er inte är ute efter att sätta upp en webbshop eller ett användarforum, då känns det kanske lite onödigt att ni ska betala för funktionalitet som ni inte använder. Vi kan självklart hjälpa er med både webbshop och forum om ni vill ha det men vi tror att ni antagligen vill ha en hemsida som består av 2-5 sidor, ni vill kunna presentera ert företag i text och bild och ni vill kunna uppdatera ert innehåll efterhand utan att behöva anlita någon som gör jobbet varje gång.

Dessutom, efter att vi är klara så äger ni allt innehåll, det är er hemsida, ert domännamn och ert webbhotell.

Stäng meny