Behöver Ni en hemsida till ert företag?
Vi hjälper både privatpersoner och företag att synas på nätet. 

Vi bygger alltid våra sidor för dator, surfplatta och mobil, responsivt som det heter.

Vilka är Jaystone Media?

Jaystone Media är en gotländsk webbyrå som hjälper små till medelstora företag med att skapa en snygg, modern och användarvänlig hemsida.

Vi bygger våra sidor i WordPress.
Wordpress är ett av världens mest populära CMS-verktyg (Content Management System) vilket översatt till svenska betyder innehållshanteringssystem.
Det är ett gratisverktyg med mängder av mallar och tilläggsprogram som i de flesta fall också är gratis.
Ni kan när vi är färdiga med vårt arbete själva logga in i backend-gränssnittet och göra ändringar, lägga till nya sidor, lägga till bilder m.m. 

Varför ska ni välja oss?
Det finns såklart flera anledningar. Vi brinner för det vi gör och tycker att det är riktigt roligt att skapa nya sidor och få våra kunder nöjda.
Vi är definitivt en av marknadens allra billigaste aktörer, ni kan själva googla runt och jämföra oss med våra konkurrenter.
Vi gör alltid ett bra jobb och lämnar inte ifrån oss något jobb som ni inte är nöjda med, faktum är att vi tar inte betalt innan ni har godkänt vårt arbete. Däremot kommer vi ge er ett pris innan vi börjar och det finns inga dolda avgifter inbakade. Vår filosofi är att man ska koncentrera sig på sin kärnverksamhet, det man kan allra bäst.

Dessutom, efter att vi är klara så äger ni allt innehåll, det är er hemsida, ert domännamn och ert webbhotell.